Et designbyrå i hjertet av Bergen.

Vi er en gruppe mennesker basert i Bergen, Norge. Vi er skyldig i å bygge vakre løsninger, merkevarer og brukeropplevelser mens det regner ute. Det er egentlig det. Men hvis du vil vite mer, kan du kontakte oss eller klikke på noen linker. Eller ikke. Det er opp til deg. Ha det gøy.

Hva gjør vi?

Visuell identitet

Logo? Klart det, men det er ikke bare det en visuell identitet består av. Målet med en visuell identitet er å forene alle de visuelle kommunikasjonselementene bedriften din trenger – bilder, farger, skrifttyper, videoer(?) og selvfølgelig logoen – slik at du blir gjenkjent i alt du gjør.

Grafisk design

Husker du i barnehagen, da du lekte deg med papir, saks og lim? Grafisk design er litt sånn. Vi bruker det til å lage reklamemateriell, skilting, bannere du kan henge opp i gaten og papirbiter med tekst du kan gi til andre for at de skal huske deg.

Merkevarebygging

Vi mener at de beste merkevarene er ærlige, åpne og folkelige. Og selv om den visuelle profilen din skal reflektere merkevaren din, er det ikke det som er merkevaren din. Det er alt du gjør, sier og hvordan du gjør og sier det.

Webdesign

Du vet den følelsen du får når du har kledd deg til nesen? Vi får den følelsen av en ny nettside og vi elsker når du får den også. Viktigere, derimot, er det at nettsiden løser problemet den skal. Derfor lager vi nettsider. Følelser og problemløsning.

Webutvikling

Hadde du trodd oss om vi sa at vi har magikere på laget? Vi kaller de utviklere, men rent praktisk, er de magikere. Hvertfall for oss andre. De skriver og skriver, og så bare fungerer det plutselig.

Trenger du innholdsstyring? Funker magisk. Trenger du animasjoner? Funker magisk. Trenger du en nettside som er opp ned? Vi vil ikke anbefale det, men uvtiklerne våre får det på magisk vis til å fungere.

Apputvikling

Det stopper ikke med nettsider heller. Magikerne (utviklerne) våre kan trylle frem applikasjoner også. Om de kjører i nettleseren eller på mobilen, bryr ikke de seg om.

Nettbutikk

Skal du tjene penger på nettsiden din? "Boy, do we have a solution for you!" Vi bruker et verktøy som heter Craft Commerce, som enkelt og greit er et innholdsstyringssystem for nettbutikken din som som lett kan integreres med de fleste betalingsløsningene. "Plug and pay", anyone?