kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ post@guilty.no
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen
a_ Karvesvingen 1, 0579 Oslo

Nettside til Labs.Marketing

Labs.Marketing ønsket et løft av profil og ny nettside for å øke konverteringer digitalt.

Labs.Marketing (tidligere Kalibrert) er et rendyrket digitalbyrå som hjelper små og store bedrifter med å få maksimalt ut av sin digitale markedsføring.

Den nye nettsiden har et gjennomtenkt design med tydelige mål for hver enkelt sidetype. Noen sider skal konvertere, andre skal generere trafikk inn, mens enkelte sider skal bygge brand. Vi bygget nettsiden i Craft CMS, med integrasjoner mot Hubspot for optimalisering av sporing og leads-generering.

Du kan se endelig resultat på labsmarketing.no.

220719 AH kalibrert featurebilde 3

Oppdatert profil

Vi oppdaterte profilen med utgangspunkt i design som var fra før. Et såkalt "facelift" av profilen med standardisering av farger, typografi og grafiske elementer.

Skjermbilde 2019 07 22 kl 10 48 09
Skjermbilde 2019 07 22 kl 10 48 22

Enkel navigering

Forsiden er designet for at besøkende raskt skal finne riktig informasjon og rask danne seg et inntrykkk av hvem Kalibrert er, og hva de kan hjelpe kundene med.

Kalibrert forside

Integrasjon mot Hubspot

Påmeldinger til arrangementer, skjema, blogg og generell aktivitet på nettsiden er integrert mot Hubspot. De benytter Hubspot til å generere et nytt arrangement eller blogginnlegg, der innholdet automatisk publiseres på nettsiden. Eventuell aktivitet som påmeldinger og innsending av skjema sendes automatisk inn i Hubspot, slik at de har full kontroll på leads og kunder.

Kalibrert bloggside

Få frem kompetansen

Om oss skal vise de kompetente menneskene som jobber i Kalibrert og vise tyngden som de kan tilby sine kunder.

Kalibrert om oss