Nettside til Sterling White Halibut

Sterling ønsket en nettside som representerte kvaliteten og eksklusiviteten til selskapet.

Sterling er den ledende globale tilbyderen av oppdrettet kveite. Sterling® Kveite oppdrettes i kaldt, krystallklart vann i de dype fjordene i Ryfylke i Rogaland.

Vi har designet og utviklet nettsiden. Løsningen er bygget i Craft CMS for at kunden enkelt skal kunne administrere nettsiden selv. Brukerflyten er nøye gjennomtenkt for å øke salg av Sterling Kveite.

  • webutvikling
  • webdesign
SWH Open Graph

Ekslusiv og verdiskapende forside

Forside skal gjenspeile det eksklusive med Sterling og samtidig være informativ slik at besøkende raskt får en forståelse for selskapet og produktet. I tillegg er det viktig å vise hvordan kveite kan benyttes på kreative måter.

Sterling forside

Fra fjord til bord

Oppdrett av kveite er en lang prosess med flere steg. Fisken er innom flere lokasjoner i Norge før den ligger på matfatet. Denne prosessen var viktig å få frem.

Sterling fjord til bord

Kreativ og informativ matlaging

Kveite kan tilberedes på mange kreative måter. Nettsiden er designet for å gi verdi til besøkende, der man kan finne inspirerende oppskrifter på produktet som inspirerer til spennende matlaging. Blir man inspirert til å lage kveite, er det enkelt å finne tilbydere av den eksklusive fisken.

Sterling oppskrifter

Historien og utmerkelsene

Siden 2001 har selskapet blitt en foretrukket leverandør til blant annet Bocuse d’Or. Denne historien var viktig å vise på nettsiden.

Sterling om oss