kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ post@guilty.no
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Sømløs signering med Quantik

FinTech-selskapet Quantik utfordrer den tradisjonelle måten å håndtere arbeidsflyten rundt inngåelse, signering og oppfølging av avtaler og kontrakter. Det har blitt utrolig enkelt å bruke løsningen og man får alt samlet på ett sted. Alle avtaler i Quantik har en innebygget robot som automatisk gjennomfører betaling, bokføring og tinglysing. 

Quantik kom til oss for bistand med konsept, UX, UI og frontend utvikling av løsningen. Vi har også vært sparringspartner underveis for å bidra til en vellykket emisjon.

Forenkle bedrifters hverdag

Quantik er et FinTech-selskap som søker å forenkle alle bedrifters hverdag. Selskapet utfordrer den tradisjonelle måten å håndtere arbeidsflyten rundt inngåelse, signering og oppfølging av avtaler og kontrakter. Det har blitt utrolig enkelt å bruke løsningen og man får alt samlet på ett sted. Alle avtaler i Quantik har en innebygget robot som automatisk gjennomfører betaling, bokføring og tinglysing.

Digitalisere og automatisere

Quantik skal digitalisere og automatisere prosesser fra kontraktsignering til betaling og forvaltning. Quantik kom til oss for bistand med konsept, UX, UI og frontend utvikling. Sammen med Sopra Steria (backend) og PWC (prosjektledelse) har vi bistått med konseptualisering, designe og utvikle (frontend) fase 1. Quantik ønsket å tilknytte seg spesialister fra første dag for å sikre et godt fundament og en løsning som gir konkurransefortrinn med tanke på konsept og brukervennlighet. Etter første fase har selskapet hentet over 18 millioner for å skalere selskapet videre. Vi har vært sparringspartner underveis for å bidra til en vellykket emisjon med forretningsutvikling, konsept og design.

Skalere og videreutvikle effektivt

Vi har brukt Vue til frontend. Valget på teknologi ble tatt med bakgrunn i et rammeverk som er effektivt til utvikling, samtidig som det gir oss stor fleksibilitet. Med Vue som rammeverk vil man kunne skalere og videreutvikle løsningen effektivt. Rammeverket er Javascript basert, som er et av de mest populære språkene i bransjen. Et anerkjent rammeverk og språk gir Quantik frihet til videreutvikling og bidrar til at de fleste frontend utviklere raskt kan sette seg inn i koden og starte videreutvikling. For oss er det viktig å bruke anerkjent teknologier som er standard i bransjen, slik at kundene får gode forutsetninger til videre vekst og videreutvikling. Frontend kommuniserer med backend via API for å sikre fleksibilitet og skalerbarhet.

Brukervennlig og trygg prosess

Quantik er en kompleks løsning som skal føles enkel. Målet var å designe den mest brukervennlige e-signerings plattformen (fase 1). Basert på innsiktsarbeid fra PwC har vi utarbeidet wireframes, som er strektegninger for å hurtig tilpasse struktur ved testing. Etter at wireframes er godkjent har vi implementert design med farger, ikoner og stil. Målet var å bygge en kontraktssigneringsløsning som var enkel for bruker, og gir en trygghet og forenkler prosessen.

«Guilty har hatt ansvar for UX, UI og frontend utvikling av løsningen vår. De har levert helt strålende på konsept, design og utvikling. De er helt klart en foretrukket leverandør når vi skal videreutvikle selskapet.»

Grunnlegger og CEO

@ Quantik

Aleksander Meidell-Hagewick

1
Last opp en eller flere avtaler, velg signeringsfrist og knytt dem mot eventuelle vedlegg.
2
Legg til mottakere manuelt eller fra adressebok, sjekk eventuelt hvilke personer som har signaturrett til selskapet.
3
Velg signeringsrekkefølge, hvem som skal signere hva (ved flere avtaler i samme prosess) og når de skal signere. Dette gjør at man kan sette opp et signeringsløp med flere avtaler i en og samme prosess. Her kan man også gruppere avtalene i ulike grupper for å sende ut avtale 2 når avtale 1 er signert.
4
Sett opp påminnelser på mail og sms, samt mulighet for revidering av avtale. Her vil flere valg komme på et senere tidspunkt.
5
Send til signering

Når kontrakten er sendt ut til signantene vil man kunne følge status på signaturene i portalen, hvem som har signert og når. Når alle parter har signert kan alle signanter laste ned kontrakten med digital signatur. Kontrakten lagres også i Quantik sitt eget dokumentasjonssystem for enkelt å hente den ut senere.