Grafisk design

Grafisk design handler om å formidle et budskap til en bestemt type mottaker og sørge for at den visuelle utformingen er riktig. Grafisk design er arbeidet som tar utgangspunkt og sørger for at en rød tråd for den visuelle identiteten til selskapet ditt.

grafisk design

Reklamemateriell

Vi designer reklamemateriell som flyers, roll-up, annonser og mye annet. Dette kan være både digitalt eller trykk. Gjennom tett samarbeid med trykkeri håndterer vi hele prosessen fra design til ferdig trykk.

Visittkort

Vi bistår med design av visittkort for din bedrift. Vi kan designe nye konsepter eller bistå med oppsett av nye, basert på eksisterende design.

Brosjyredesign

Brosjyrer kan være både digitalt og på trykk. Vi bistår med design av alle mulige brosjyrer. Vårt mål er å skape noe som gir noe ekstra og unikt. En bra designet brosjyre skal gi kundene et inntrykk av kvalitet og skille seg ut i mengden.

Emballasjedesign

Emballasjedesign skal kommunisere et budskap og skape følelser som fører til en handling, for eksempel kjøp av en vare. Vi bistår med konsept og design som skal bygge under de gode følelsen til målgruppen.

Pakningsdesign

Et godt pakningsdesign skal gjenspeile merkevaren, skape oppmerksomhet for potensielle kunder og tilfredsstille krav til holdbarhet og brukervennlighet. Design av pakningsdesign er spennende og utfordrende. Vi tar gjerne en utfordring!

Noen av våre prosjekter innen grafisk design

Trenger du hjelp med grafisk design?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.

Send oss en melding