Grafisk design

Vi bruker grafisk design til å lage reklamemateriell, skilting, bannere du kan henge opp i gaten og papirbiter med tekst du kan gi til andre for at de skal huske deg.

Det handler om å formidle et budskap til en bestemt type mottaker og sørge for at den visuelle utformingen er riktig.

Når din grafiske profil er satt er vi en partner som kontinuerlig jobber med å dyrke din merkevare der du har best effekt. Vi utarbeider en strategi og rådgir, samt produserer reklame tilpasset de ulike kanalene.

Vi jobber med alle typer medier som trykk, web og andre digitale flater.

Reklamemateriell

Vi designer reklamemateriell som flyers, roll-up, annonser og mye annet. Dette kan være både digitalt eller trykk. Gjennom tett samarbeid med trykkeri håndterer vi hele prosessen fra design til ferdig trykk.

Visittkort design

Vi bistår med design av visittkort for din bedrift. Vi kan designe nye konsepter eller bistå med oppsett av nye, basert på eksisterende design.

Brosjyredesign

Brosjyrer kan være både digitalt og på trykk. Vi bistår med design av alle mulige brosjyrer. Vårt mål er å skape noe som gir noe ekstra og unikt. En bra designet brosjyre skal gi kundene et inntrykk av kvalitet og skille seg ut i mengden.

Emballasjedesign

Emballasjedesign skal kommunisere et budskap og skape følelser som fører til en handling, for eksempel kjøp av en vare. Vi bistår med konsept og design som skal bygge under de gode følelsen til målgruppen.

Pakningsdesign

Et godt pakningsdesign skal gjenspeile merkevaren, skape oppmerksomhet for potensielle kunder og tilfredsstille krav til holdbarhet og brukervennlighet. Design av pakningsdesign er spennende og utfordrende. Vi tar gjerne en utfordring!

Trenger du hjelp med dette?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.
Send oss en melding