Profilmanual

En god visuell identitet må brukes, og brukes konsekvent for å bli gjenkjent. En profilmanual eller designmanual gjør det enkelt for folk å bruke profilen din i hva som helst. Fra enorme bannere til små visittkort eller flyere, presentasjoner, videoer eller bilder.

Vi bistår selskaper med utarbeidelse av visuell identitet. I denne prosessen vil profilmanualen definere sluttresultatet av identiteten. Vi har blant annet bistått Vimond og Prowellplan med ny profil.

Ønsker du hjelp med utarbeidelse av profilmanual? Legg igjen en melding i skjema under eller ta kontakt med oss her.

Hva må en profilmanual inneholde?

Profilmanualen bør minimum inneholde beskrivelse av logo, farger, fonter, designelementer og bilder. Den kan være svært omfattende med detaljert beskrivelse av bruk i forskjellige sammenhenger og hvordan utnytte alle elementer i profilen. Dette avhenger av hvor kompleks og "streng" visuell identitet som er satt for din bedrift.

Hvorfor er en profilmanual viktig?

Når man utarbeider ny visuell identitet er profilmanualen "fasiten" som forteller hvordan selskap skal fremstå i ulike sammenhenger. Den skal sørge for at identiteten til din bedrift alltid er ivaretatt, uavhengig av hvem eller hvor den brukes. En digital profilmanual vil effektivisere og forenkle kommunikasjonen med leverandører og partnere som skal bruke deler av din profil. Da gir man enkelt tilgang, der partene kan laste ned profilelementer, samt lese "kjørereglene" for din profil.

Trenger du hjelp med dette?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.
Send oss en melding