Integrasjon av systemer

Vi har lang erfaring med integrasjoner mot forretningssystemer, betalingsløsninger og markedsføringsplattformer. Systemintegrasjoner avhenger av at det finnes API for en enkel integrering, om det ikke finnes API kan vi bistå med utvikling av dette. Under ser du noen av integrasjonene vi har utført for kundene våre.

Ønsker du hjelp med systemintegrasjon? Legg igjen en melding i skjema under eller ta kontakt med oss her.

webutvikling

Visma eAccounting integrasjon

Integrasjonen mot Visma ble utført i forbindelse med automatisk fakturering ved bestillinger fra nettbutikk. Dette forenkler prosessen med fakturering, samtidig reduserer kostnaden med regnskap grunnet automatisk bilagsføring.

Hubspot integrasjon

Vi har bygget en egen plugin for Craft CMS mot Hubspot. Ved hjelp av denne integrasjonen vil systemet til Hubspot sømløst hente ut og integrere innhold fra hubspot portal i Craft CMS sine nettsider. Vi har også laget "smart innhold" basert på brukeren sine attributer i hubspot crm, noe som gjør at vi kan gjøre mer avanserte integrasjoner og vise relevant innhold.

Poweroffice integrasjon

Vi har bygget en integrasjon mot Poweroffice for automatisk fakturering, samt bilagsføring av både kjøp i nettbutikk og kjøp via Stripe.

APSIS integrasjon

Systemintegrasjonen mot APSIS ble bygget for å automatisk opprette og behandle arrangementer på nettsiden til SRF. De oppretter alle arrangementer i APSIS og får automatisk inn påmeldinger fra nettsiden i administrasjonsverktøyet til APSIS. Dette bidrar til at de har kontroll på alt rundt et arrangement i en løsning og unngår ekstraarbeid med opprettelse av arrangementer flere steder.

Trenger du hjelp med integrasjon av systemer?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.

Send oss en melding