Webutvikling

Vår tilnærming til webutvikling er å sørge for at kundene benytter de best tilgjengelige og fremtidsrettede løsningene. Derfor bygger vi ting selv. Det lar oss levere spesielt tilpassede webløsninger, være seg nettsider eller applikasjoner. Noen av våre prosjekter er blant annet Crescat, Ulriken643, SRF og Kalibrert.

Ønsker du hjelp med webutvikling kan du legge igjen din kontaktinformasjon i skjema under eller se vår kontaktinformasjon her. Vi har hovedkontor i Bergen, men har flere kunder i Oslo og Stavanger. Både fysisk og digitale møter er mulig utenfor Bergen.

Utvikling av nettsider

En godt utviklet nettside, skal styrke din tilstedeværelse på web. Ved å optimalisere lastetid, SEO og responsivitet, blir du lettere å finne på web. Med et kraftig innholdsstyringssytem på baksiden, er det lett for deg å tilpasse innholdet på nettsiden din.

Utvikling av webapplikasjoner

En webapplikasjon er et program som kjører i nettleseren din. Det krever ingen innstallering og er fleksibel med tanke på distribusjon. Vi har laget flere spennende webapplikasjoner for for eksempel Crescat og Waypoint Maritime.

MVP - konseptutvikling av nye løsninger

For å holde kostnader nede, og samtidig finne den riktige løsningen for brukeren din, bruker vi den første fasen av et prosjekt til å prototype løsningen. Det lar oss teste hypoteser, og få kjappe avklaringer.

Integrasjon av systemer

Vi har lang erfaring med integrasjoner mot forretningssystemer, betalingsløsninger og markedsføringsplattformer. Finnes det et API, kan vi bistå med integrasjon av dine systemer.

Trenger du hjelp med dette?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.
Send oss en melding