Webutvikling

Vi hjelper selskaper med alt innen webutvikling. Det være seg skreddersydde nettsider, webapplikasjoner og integrasjoner. Våre webutviklere har lang erfaring innen frontend og backend. Et vellykket prosjekt krever også et gjennomtenkt og engasjerende design. Våre designere og utviklere jobber tett sammen for å levere et sluttprodukt som gir kundene verdi.

webutvikling

Utvikling av nettsider

En godt utviklet nettside, skal styrke din tilstedeværelse på web. Ved å optimalisere lastetid, SEO og responsivitet, blir du lettere å finne på web. Med et kraftig innholdsstyringssytem på baksiden, er det lett for deg å tilpasse innholdet på nettsiden din.

Utvikling av webapplikasjoner

En webapplikasjon er et program som kjører i nettleseren din. Det krever ingen innstallering og er fleksibel med tanke på distribusjon. Vi har laget flere spennende webapplikasjoner for for eksempel Crescat og Waypoint Maritime.

MVP - konseptutvikling av nye løsninger

For å holde kostnader nede, og samtidig finne den riktige løsningen for brukeren din, bruker vi den første fasen av et prosjekt til å prototype løsningen. Det lar oss teste hypoteser, og få kjappe avklaringer.

Integrasjon av systemer

Vi har lang erfaring med integrasjoner mot forretningssystemer, betalingsløsninger og markedsføringsplattformer. Finnes det et API, kan vi bistå med integrasjon av dine systemer.

Noen av våre prosjekter innen webutvikling

Trenger du hjelp med webutvikling?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.

Send oss en melding