kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ post@guilty.no
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

guilty people

IMG 3317 5

Sammen med ambisiøse mennesker skaper vi nye og banebrytende løsninger som utfordrer det etablerte.

IMG 7666 2

Guilty er partneren som bidrar med spesialistkompetanse som øker sannsynligheten for at nye konsepter realiseres og blir en kommersiell suksess. Vi jobber med større etablerte aktører som Vipps, TV 2 og NextGenTel, samt de mest spennende startupene som Healthy Eats, Tjommi, Receipts, AVA of Norway med flere. I de mest spennende startupene er vi inne som medeier, i tillegg til å være en partner på design og utvikling hos de fleste.

Folkene i Guilty er lidenskapelige og nytenkende spesialister som sammen med kundene utfordrer for å bygge nye løsninger som utfordrer det etablerte. Ved å bruke teknologi og design som verktøy, bidrar vi til at selskaper lykkes.

Vi skal ikke bli størst, men det foretrukne design- og techmiljøet i Skandinavia. Det foretrukne selskapet for flinke og bra folk, og den foretrukne samarbeidspartneren for å realisere innovative idéer. Og de som ønsker og er med på å gi det lille ekstra skal få muligheten til å bli en guilty investor og bli medeier i selskapet.

verdier

Alle i Guilty er like mye verd og sammen har vi definert verdiene våre. Verdiene våre er der for å minne oss på hvem vi er, og hva vi ønsker å være. De gjenspeiler alt vi gjør, fra vår tilnærming til arbeidet og til hvordan vi behandler mennesker.

sammen

Vi bygger verdier sammen med mennesker. Vi står i ting sammen og løser ting sammen. Sammen med ambisiøse startups og enterprise er vi skyldig i å utvikle banebrytende løsninger.

utfordre

Vi er ikke redd for å utfordre og si vår mening. Der andre ser utfordringer, ser vi muligheter. Vi skal alltid søke etter forbedringer og inspirere til utvikling og innovasjon. Vi skal være skyldig i å pushe grenser og lage de råeste merkevarene, nettsidene og applikasjonene.

lidenskap

Vi digger å jobbe med lidenskapelige og ambisiøse mennesker som pusher oss til å gi det lille ekstra hver dag. Ikke fordi vi må, men fordi vi elsker det vi jobber med. Vi er over gjennomsnittet engasjert i alt vi gjør og digger å utforske ny teknologi og inspirerende design.

nytenkende

Vi ønsker å jobbe med innovative idéer og konsepter der vi må tenke annerledes. Med vår lidenskap, kompetanse og drivkraft er vi skyldig i å sprenge barrierer, pushe grenser og innovere.

folkene

Maria 2x

Daglig leder

Maria Friis Thorsen

e_
Kristoffer 2x

Designer

Kristoffer Ellingsen

e_
Morten 2x

Forretningsutvikler / Prosjektleder

Morten Hovland

e_
Thomas 2x

Utvikler

Thomas Trædholm

e_
Ida 2x

Utvikler

Ida Torgersen

e_
Ørjan S 2x

Utvikler

Ørjan Skotnes

e_
Fredrik 2x

Utvikler

Fredrik Netland Carlsen

e_
Orjan 2x

Utvikler

Ørjan Ellingsen

e_
Henrikke 2x

Designer

Henrikke Due Rasmussen

e_
Hege 2x

Prosjektleder

Hege Remme

e_
Joachim 2x

Designer

Joachim Eriksen

e_