kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ post@guilty.no
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

guilty people

Guilty office 1

Guilty øker sannsynligheten for at deres innovative konsepter realiseres og blir en kommersiell suksess. Vi er en gjeng med utviklere, designere og forretningsutviklere som hjelper startups og etablerte bedrifter med å bygge merkevare og digitale løsninger.

Guilty office 2

Sammen med ambisiøse mennesker skaper vi nye og banebrytende løsninger som utfordrer det etablerte. Spisskompetansen vår er design og utvikling av visuell identitet, prototyper, MVP-er, nettsider, apper og systemer. Siden oppstarten i 2016 har vi gjennomført over 250 små og større prosjekter. Dette har gitt oss mulighet til å optimalisere arbeidsmetodikker og way of work på tvers av forretning- og konseptutvikling, design og kode - en unik læring og rå erfaring vi tar med oss inn i alle prosjekt. Noen av kundene vi har jobbet med er etablerte aktører som Vipps, TV 2 og NextGenTel, samt spennende startups som Tjommi, Receipts, Crescat, Ava of Norway med flere. I noen av startupene er vi også inne som medeier, i tillegg til å være en partner på strategi, design og utvikling.

Vårt mål er å bli det foretrukne design- og techmiljøet i Skandinavia. Den foretrukne arbeidsplassen for flinke og bra folk, og den foretrukne samarbeidspartneren for å realisere innovative idéer og konsepter. Guilty er bygget “stein på stein” med mål om å bygge et selskap uten eksterne investorer - et selskap hvor vi heller ønsker å gi mulighet for eierskap til de ansatte som faktisk bidrar med verdifull kompetanse.

verdier

Alle i Guilty er like mye verd og sammen har vi definert verdiene våre. Verdiene våre er der for å minne oss på hvem vi er, og hva vi ønsker å være. De gjenspeiler alt vi gjør, fra vår tilnærming til arbeidet og til hvordan vi behandler mennesker.

sammen

Vi står i ting sammen og løser ting sammen. Sammen blir vi skyldig i å bygge nyskapende, kreative og smarte løsninger som gir verdi til brukerne og bygger oppunder selskapets strategiske mål.

utfordre

Som kunde hos oss må du være forberedt på å bli utfordret og pushet. Vi er ikke redd for å utfordre og si vår mening. Der andre ser utfordringer, ser vi muligheter. Vi skal være skyldig i å pushe grenser.

lidenskap

Vi digger å jobbe med andre lidenskapelige mennesker som pusher oss til å gi det lille ekstra hver dag. Ikke fordi vi må, men fordi vi elsker det vi jobber med. Guilty er 100 % ansatteid. Vi er ambisiøse, engasjerte og bryr oss - på ekte! Du vil samarbeide med et team som du kan stole på gjør jobben og som vil gi det lille ekstra for at prosjektet skal bli råbra.

nytenkende

Vi ønsker å jobbe med innovative idéer og konsepter der vi må tenke annerledes. Med vår lidenskap, kompetanse og drivkraft er vi skyldig i å tenke nytt, sprenge barrierer og levere kvalitet i alle ledd.

folkene

Maria 2x

Daglig leder

Maria Friis Thorsen

e_
Kristoffer 2x

Designer

Kristoffer Ellingsen

e_
Morten 2x

Forretningsutvikler / Prosjektleder

Morten Hovland

e_
Thomas 2x

Utvikler

Thomas Trædholm

e_
Ida 2x

Utvikler

Ida Torgersen

e_
Ørjan S 2x

Utvikler

Ørjan Skotnes

e_
Fredrik 2x

Utvikler

Fredrik Netland Carlsen

e_
Orjan 2x

Utvikler

Ørjan Ellingsen

e_
Henrikke 2x

Designer

Henrikke Due Rasmussen

e_
Hege 2x

Prosjektleder

Hege Remme

e_
Joachim 2x

Designer

Joachim Eriksen

e_
Alexandra

utvikler

Alexandra Baker

e_
Vegard

utvikler

Vegard Godvik

e_