kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

6 grunner til at Guilty er Sanity-partner

Lurer du på om Sanity er riktig valg for deg og din løsning? Her er 6 grunner til hvorfor vi er partner med Sanity.
Guilty sanity 2
  1. Moderne og fleksibel innholdsbehandling: Sanity tilbyr en moderne og fleksibel plattform for innholdsbehandling (CMS). Med Sanity kan du enkelt administrere og strukturere innhold på tvers av kanaler og enheter. Dette gjør det enklere å oppdatere og distribuere innhold på en konsistent og effektiv måte
  2. Skalerbarhet for små og store bedrifter: Sanity er designet for å håndtere innholdsbehovene til både små og store virksomheter. Plattformen kan skaleres etter behov, slik at den kan tilpasses veksten din uten store hindringer. Dette gjør Sanity til et godt valg for bedrifter som ønsker å vokse og utvide sin digitale tilstedeværelse.
  3. Effektivt samarbeid i team: Sanity tilbyr funksjoner for samarbeid, slik at teamet ditt kan samarbeide om innholdet på en effektiv måte. Du kan invitere flere brukere til å bidra, administrere tilgangsrettigheter og spore endringer. Dette er spesielt nyttig for teambaserte prosjekter der flere personer er involvert i innholdsproduksjonen.
  4. Tilpasningsdyktig og fleksibel: Sanity er en åpen og fleksibel plattform som kan tilpasses etter dine spesifikke behov. Du kan bygge tilpassede innholdsmodeller og skjemaer som passer til virksomhetens unike behov og struktur. Dette gjør det mulig å organisere og presentere innholdet på en måte som er mest hensiktsmessig for deg.
  5. Utviklerverktøy og API-er: Sanity har et bredt spekter av utviklerverktøy og API-er som gir mulighet for tilpasning og integrasjon med andre verktøy og tjenester. Dette gjør det enklere å bygge og integrere Sanity i eksisterende teknologistack og arbeidsflyter.
  6. Støtte og dokumentasjon: Sanity tilbyr omfattende dokumentasjon, opplæringsressurser og støtte til partnere. Du kan få tilgang til ressurser som veiledninger, dokumentasjon og fellesskap for å hjelpe deg med å lykkes med Sanity-plattformen. I tillegg får du tilgang til teknisk støtte fra Sanity-teamet hvis du trenger hjelp underveis.

Ta kontakt om du ønsker å høre mer! 🚀