kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Hello Maria!

Vi er svært stolte av å introdusere Maria Friis Thorsen som vår nye daglige leder. Hun kommer inn for å ta Guilty til nye høyder, og bidra til å nå vårt mål om være det foretrukne design- og tech-miljøet i Skandinavia.
Maria Friis Thorsen

- Maria skilte seg ut med en ekstrem energi og positivitet, samtidig som hun er strukturert og strategisk smart. Den faglige bakgrunnen hennes komplementerer det vi allerede har i Guilty, så Maria var rett og slett en person vi ønsket å ha med på laget, sier styreleder og co-founder i Guilty, Morten Hovland.

Han forteller om en lang rekrutteringsprosess, i samarbeid med Bønes Virik, for å finne den riktige for rollen.

Lidenskap, kompetanse, erfaring

Maria kommer fra Sbanken hvor hun jobbet som salgsansvarlig og ledet et tverrfaglig vekstteam bestående av blant annet UX-designer, digital markedsfører, CRM-analytiker med flere, for å sikre vekst for sikrede kreditter. Før dette hadde hun rollen som markedssjef i Metis Education.

- I Sbanken jobbet jeg blant annet med å utarbeide salgs- og markedsplan, smart fordeling av markedsbudsjett, utarbeide volum-prognoser, koordinering og gjennomføring av strategiske beslutninger. Sammen med teamet hadde jeg også ansvar for å sikre konvertering gjennom hele kundereisen, samt dele kunnskap og bygge markedskompetanse. Dette er ferdigheter og erfaring jeg tar med meg inn i Guilty, sier Maria.

Med sin strategiske bakgrunn vil Maria ha det overordnede ansvaret for å videreutvikle Guilty. Vi skal være med å realisere de nye konseptene som skal endre verden. Dette fordrer at man har med de beste folkene med på laget.

- Guilty er et utrolig spennende selskap, med skikkelig bra og dyktige folk. Morten og Kristoffer har en lidenskap, kompetanse og erfaring som er helt rå, og under intervjurundene forstod jeg at vi deler mange av de samme verdiene og tankene.

Ikke størst, men det foretrukne

Av sine nye kolleger blir Maria omtalt som en sprudlende og engasjert dame fra Haugesunds “beste vestkant”, den lille øya Røvær. Da hun flyttet til Bergen i 2011 for å studere, forelsket hun seg i byen og ble værende.

- Jeg er ydmyk og stolt over å få denne muligheten. Jeg digger at vi er i utfordrerrollen og er klar for å, sammen med mine dyktige kollegaer, ta Guilty til nye høyder. Vi har ikke en ambisjon om å bli størst, men den foretrukne samarbeidspartneren på de mest spennende prosjektene. Dette skal vi få til sammen!

Guilty er et fullservice digitalstudio. Vi designer og utvikler kule løsninger med folk og bedrifter som har lidenskap for det de gjør og som ønsker å skape nye, gode og gjerne banebrytende løsninger. Vi bistår alt fra Norges mest kjente merkevarer som TV 2 og NextGenTel, til mindre startups som skal ut å erobre verden som Tjommi, Quantik og Shairskills.

- Mye av min motivasjon for å bli daglig leder er ønsket om å skape en arbeidsplass der folk har lyst til å være, hvor vi er stolte av det vi gjør. Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med stjernelaget i Guilty, med de spennende kundene og prosjektene vi har på gang, avslutter Maria.

Ting & tech | Maria

Hvilken app er du avhengig av?
Spotify

Og hvilken app bruker du mest tid på?
Slack og Instagram

Nyeste app du lastet ned?
Lokalmat - en app hvor man får oversikt over mat som selges i nærområdet som raskt har blitt en favoritt.

Hvilket brand ser du opp til?
Jeg er generelt fan av brands som har en tydelig posisjonering og strategi, som “lever” brandet fullt ut. Synes også det er ekstra gøy med de som posisjonerer seg i utfordrerrollen. Sbanken har vært og er en merkevare som er råbra! Ellers er jo Apple klassikeren, man må jo bare bøye seg i støvet for hva de har fått til. Gøy med brands som pusher grenser og bryter barrierer, og som klarer å holde seg på toppen!