Guilty flytter inn i Media City​ Bergen

Guilty flytter inn i Media City​ Bergen
Guilty-flytter-inn-i-media-city

Guilty har ambisjon om å være et av de ledende selskapene innen design og teknologi. Da er det viktig å være tilstede der innovasjon og nyskapning finner sted. Vi er fornøyd med å sikre oss plass i 8. etasje på Media City Bergen, sammen med flere spennende selskaper under Mediekuben.

Mediakuben er landets eneste oppstartsmiljø for medie- og medietech-selskaper. Dette er stedet for oppstartselskaper og mer etablerte selskaper som ønsker å være tilknyttet et innovasjonsmiljø i verdensklasse, med bransjens beste mentorer og tilgang på rådgivning fra erfarne forretningsutviklere. Mediekuben jobber også tett med NCE Media og resten av de store medieselskapene.

Som en del av dette miljøet har Guilty et bra utgangspunkt for skape innovative løsninger for våre kunder. Vi brenner for å levere fremtidsrettede og kreative tjenester. I Media City Bergen vil vi ha tilgang til verktøy, samt teste konsepter sammen med flere andre dyktige selskaper og mennesker.

Vi er stolte over våre nye kontorer, kom gjerne innom for kaffe og en liten omvisning!

MVP - effektiv utvikling av konsept webutvikling

MVP - effektiv utvikling ved bruk av ferdigmoduler

Ikke alt trenger å bygges fra bunn av når man utvikler nye applikasjoner. Under kan du lese mer om hvordan vi benyttet FullCalendar for å spare kostnader og tid. Kunden fikk et komplett kalender- og tidslinjesystem som fungerer utmerket i en MVP som ikke har blitt validert i markedet.
Konseptutvikling-1 webutvikling

Konseptutvikling - bygge prototype ved hjelp av Lean UX

Lean UX er en teknikk for å teste ulike hypoteser for å få kjappe avklaringer på om man er på rett spor ved utvikling av konsepter.
Hva-er-mvp webutvikling

Hva er en MVP?

En minste fungerende løsning (MVP) tvinger deg til å forenkle, og tenke over hva som faktisk er kjernen i produktet.