kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

web­utvikling

Visste du at vi har magikere på laget? Vi kaller de utviklere, men rent praktisk er de magikere – og de elsker å bruke de beste triksene sine når de jobber med webutvikling.

Hva er webutvikling?

Vi hjelper deg med alt innen webutvikling; skreddersydde nettsider, webapplikasjoner og intregrasjon. Ønsker du en side med god struktur, gjennomgående profil og design, og som inneholder alle relevante implementeringer? Webutviklerne våre har lang erfaring innen både frontend og backend, og i en webutviklingsprosess jobber de tett sammen med webdesignere våre – slik at nettsiden din både ser bra ut og fungerer som den skal.

Få en ekstra selger på laget

Mange selskaper har store muligheter til å ta en digital posisjon ved å bygge nettsider som faktisk selger. En nettside eller webapplikasjon skal nemlig ikke bare være en landingsdestinasjon. Nei, på mange måter kan en nettside fungere som en ekstra selger i bedriften din – hvor målet er å overbevise noen til å velge nettopp deg.

En godt utviklet nettside skal kunne styrke tilstedeværelsen din på nett. Ved å optimalisere innholdet til søkemotorene, samt respons- og lastetid, blir du lettere å finne. Det samme gjelder for en webapplikasjon; som er et program som kjøres i nettleseren din, og som ikke krever installering.

Webutvikling - kvalitet i alle ledd

Visste du at vi er det første selskapet i Norge som ble sertifisert Craft CMS Partner? Dette gir deg trygghet om at vi leverer kvalitet i alle ledd fra oppstart til ferdigstilling av nettsiden eller webapplikasjonen din. Grunnen til at vi bruker Craft CMS er rett og slett fordi det gir oss friheten til å utvikle og designe unike nettsider som er tilpasset kundens mål og behov. I tillegg er det er en svært brukervennlig og oversiktlig plattform. Dette gjør det enkelt for deg å for eksempel gjøre små endringer på nettsiden.

MVP - konseptuvikling av nye løsninger

For å kunne holde kostnader nede, og samtidig finne den riktige løsningen for deg; bruker vi den første fasen av et prosjekt til å prototype løsningen. Det lar oss teste hypoteser, og få kjappe avklaringer – noe som bidrar til god fremdrift i webutviklingen.

Integrasjon av systemer

Vi har lang erfaring med integrasjoner mot forretningssystemer, betalingsløsninger og markedsføringsplattformer. Finnes det et API, kan vi hjelpe med integrasjon av dine systemer.

Trenger du hjelp med web­utvikling?

Send oss en melding