kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Design og utvikling av NextGenTel sin nye nettside

Mange kjenner NextGenTel som en leverandør av internett og TV over trådløst bredbånd og fiber i hele Norge. De startet som en utfordrer og har blitt en kjent aktør innenfor sin bransje, med hovedkontor i Bergen. Vi har bistått med kartlegging- og konseptualisering, samt design og utvikling av den nye nettsiden.

Bakgrunnen for nettside-prosjektet var blant annet et ønske om økt digitalt salg, forenkle og tilgjengeliggjøre informasjon til kunder, samt oppdatert CMS med mer fleksibilitet og nye funksjoner. Ny salgstrakt på web var en svært viktig del av prosjektet, og selv om det er mange faktorer som påvirker salg var den oppgraderte salgstrakten en viktig faktor når NextGenTel doblet salget av Trådløst Bredbånd og Fiber på web sommeren 2022 (sammenlignet med sommeren 2021), forteller digital salgs- og markedsansvarlig Magnus Hole Olsen.

Tydeligere kommunikasjon - bedre kjøpsopplevelse

NextGenTels nye nettside setter brukeropplevelsen i fokus, og gjør det enkelt for kunder å navigere, finne informasjon og bestille produkter. Vi har designet en helt ny kjøpsopplevelse som er lagt opp som et vertikalt skjema som følger kunden gjennom alle stegene og avslutter med en oversiktlig oppsummering før kjøpet gjennomføres. Eksisterende kunder blir vennlig påminnet om å bruke MinSide for å enklere gjøre endringer i abonnement.

Kjente farger i ny vri

Fargepaletten er utvidet med noen nye grønnfarger som gir et større spillerom for flere nyanser, kontraster og lekenhet. Fargene blir brukt til å tydelig definere seksjoner og går også igjen i bildebruken.

Skreddersydd CMS med Sanity

Nettsiden er bygget på nytt fra bunnen av. I frontend har vi tatt i bruk teknologier som Vue og Nuxt, og vi har brukt Sanity som CMS. Nuxt gir blant annet store fordeler for håndtering av SEO, og i kombinasjon med Vue blir resultatet en svært rask side som kan levere innhold til mange brukere på en gang. Sanity er et norskutviklet CMS som kan skreddersys for å tilpasses hvert behov. Nettsiden er kompleks med mye innhold og redaktøropplevelsen har stått i fokus.

Ny salgstrakt koblet mot CRM-system

Vi har også bygget en salgstrakt som tilbyr kjøp av blant fiber-, tv-produkter og andre tilleggstjenester. Gjennom vårt GraphQL-API er salgstrakten tett integrert både med Sanity og NextGenTel sitt CRM-system, hvor vi henter all informasjon om adresser, priser og produkter.

«Da vi skulle utvikle nye nettsider for NextGenTel valgte vi Guilty som partner etter en grundig prosess. Det har vi ikke angret på et sekund. De ansatte i Guilty er dyktige og løsningsorienterte og sørget for at vi fikk et flott sluttresultat med et friskt og moderne uttrykk.»

Digital salgs- og markedsansvarlig @ NextGenTel

Magnus Hole Olsen