kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

web­design

I Guilty tror vi på at skreddersydd webdesign utført av mennesker som brenner for faget er det som må til for å skape en verdifull nettside. Våre designere og utviklere jobber derfor tett sammen for å levere et helt rått sluttprodukt.

Vi får frem din visuelle identitet

Webdesign er et håndverk, og er på mange måter selskapets ansikt utad. Til forskjell fra grafisk design, handler webdesign om hvordan for eksempel en knapp på nettsiden din skal se ut før du trykker, når du holder musepekeren over og når du har trykket. Vi designer brukervennlige løsninger til ulike plattformer, og med kompetanse innen visuell identitet og branding; forstår vi hvordan vi skal få frem nettopp din visuelle identitet digitalt.

Hvorfor webdesign?

En nettside skal gjenspeile merkevaren din, ha god funksjonalitet på alle enheter og ikke minst; få frem budskapet som du ønsker å nå ut med. Hos oss får du et team som hjelper deg hele veien fra konsept til en ferdigutviklet nettside, og vi tilbyr skreddersydd webdesign som faktisk krysser av alle de nevnte boksene.

Webdesign – skap et godt førsteinntrykk

Designet på nettsiden eller webapplikasjonen din er som oftest det første folk legger merke til. Og et godt førsteinntrykk skal man ikke kimse av! Derfor legger vi mye innsats i designprosessen, der du som kunde er tett involvert.

Kartlegging og strategi

Det er ingen ville gjetninger i vår webdesign-prosess – nei, bare forskningsdrevet strategi. For å lykkes må vi ha en tydelig forståelse for hva målene dine er, hvem kundene dine er og hvordan ditt konkurrerende landskap ser ut. Vi starter derfor et hvert prosjekt med å bli kjent med deg og kartlegge dine behov.

UX og UI design

UI handler om design av alt fra knappene som skal klikkes på og skjemaer som skal fylles ut, til innholdet som tekst og bilder. UX skal sørge for at navigasjonen føles naturlig og at de besøkende rutes inn dit du ønsker. Kort fortalt; god UX gir et intuitivt webdesign hvor brukeren alltid finner frem, mens UI sørger for at nettsiden ser bra ut!

Trenger du hjelp med web­design?

Send oss en melding