kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

grafisk design

Trenger du hjelp til å formidle et budskap til en bestemt type mottaker? Vi hjelper deg med grafisk design, og sørger for at den visuelle utformingen er riktig for det du ønsker å nå ut med. Under dette kommer både farger, typografi, formbruk og layout.

Skaper en rød tråd

Grafisk design er arbeidet som tar utgangspunkt i, og sørger for at det er en rød tråd i den visuelle identiteten til selskapet ditt. Du tenker kanskje ikke gjennom det, men en gjennomgående profil kan ha mye å si for hvordan folk utad ser på merkevaren din. En tekst kan forklare budskapet ditt, men det er det grafiske som gjør budskapet overbevisende.

Hvorfor grafisk design?

Visuelle uttrykk kan skape umiddelbare følelser hos oss. Har du et design som appellerer, kan dette faktisk være et avgjørende element som fører til at noen velger deg fremfor en konkurrent. Og nettopp derfor bør du tenke over din grafiske profil! Våre designere kan skape eller fornye den grafiske profilen til selskapet ditt, slik at den gjenspeiler hvem dere er og hva dere gjør.

Grafisk design i ulike former

Grafisk design trengs på ulike plattformer og kommer i ulike former. Uansett hva du har behov for, er det viktig for oss å skjønne hvem selskapet er, hva dere gjør og hvor dere ønsker å gå før vi utarbeider selve designet. Idéprosessen settes deretter i system, og skissearbeidet foregår i flere workshops sammen med deg som kunde.

Trenger du hjelp med grafisk design?

Send oss en melding