kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Tid for oppdagelser

Time2Discover sin egenutviklede teknologi gir unike opplevelser, gjennom et spillunivers som foregår i den virkelige verden med ekte mennesker og premier.

Vi har sammen med Time2Discover laget en helt ny visuell identitet, som kommuniserer hvem de er og hva de står for. De inkluderer alle mennesker og gir dem opplevelser og utfordringer som bidrar til økt fysisk aktivitet, bedre psykisk helse og lidenskap for naturen. Time2Discover ønsker å pirre nysgjerrigheten, overraske og utfordre det virkelige og det virtuelle.

Logo

Logoen anvendes i tre formater. Typografiens sterke linjer speiler gjennomføringsevne. Den upolerte trekanten symboliserer kjernen og programvaren som brukes i Time2Discover, selve motoren i deres sub-brands som tilbyr opplevelser.

«Vi er strålende fornøyd med vår nye bedriftsprofil fra Guilty! Vi bruker den daglig i alt vi gjør fra markedsmateriell og presentasjoner til bilder, websider og videoer. Vår nye bedriftsprofil har gitt oss en tydelig identitet utad, som vi er stolte av. Guiltys Brand Sprint i forkant har gitt oss en klar felles identitet innad, som gjør oss mer samkjørte. Tusen takk for en unik bedriftsprofil i særklasse, godt samarbeid og tålmodighet med oss! Vi kommer tilbake.»

CTO
@ Time2Discover

Bjørn Omsland

Profilmanual

Gjennom brand sprint og godt samarbeid har vi designet og levert en profilmanual som tar for seg logo, fargepalett, skrifttype, profilelement, mønster og bildestil, med retningslinjer for bruk.

Bruksområder og elementer

Profilelementet i logoen åpner opp for kreativitet og lekenhet. Elementet kan sees som et fjell, en diamant eller en startknapp. Hva ser du?