kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

feeling guilty?

Vi er alltid på jakt etter flere dyktige og bra folk! Her kan du bli litt bedre kjent med oss og se ledige stillinger.

Guilty team

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med engasjerte og nytenkende utviklere, designere og forretningsutviklere som hjelper startups og etablerte bedrifter med å bygge merkevare og digitale løsninger. Vårt mål er å bli det foretrukne design- og techmiljøet i Skandinavia. Den foretrukne arbeidsplassen for flinke og bra folk, og den foretrukne samarbeidspartneren for å realisere innovative idéer og konsepter. Guilty er bygget “stein på stein” med mål om å bygge et selskap uten eksterne investorer - et selskap hvor vi ønsker å gi mulighet for eierskap til de ansatte som faktisk bidrar med verdifull kompetanse og arbeid.

Hva er vi best på?

Siden oppstarten i 2016 har vi optimalisert arbeidsmetodikken vår over 250 ganger på tvers av forretning- og konseptutvikling, design og kode! Spisskompetansen vår er konseptualisering, design og utvikling av visuell identitet, nettsider og apper. Fra dag én setter vi sammen designere, utviklere og forretningsutviklere til å finne gode løsninger på reelle utfordringer eller for å løse konkrete behov. Vi mener at tverrfaglig samarbeid er nøkkelen til et smidig, effektivt og knakende godt resultat.

At the office

guilty starter pack

Alle ansatte får sin egen guilty starter pack som blant annet inkluderer verktøy man må ha for å bli skyldig i å lage de råeste merkevarene, nettsidene og appene. Og selvfølgelig merch. Vi digger merch.

guilty pleasures

Sosialisering og feiringer er noe vi er veldig glad i. Hver måned samles vi for lowkey lønningspils eller andre gøyale ting. Vi rullerer på hvem som har ansvaret for å arrangere og på høsthalvåret kjører vi kickoff. Man får også en årlig sum for faglig utvikling. Ellers så er vi en gjeng med ulike guilty pleasures og det det diskuteres og deles jevnlig tips og råd om vin, spill, fotball, musikk og food.

guilty investors

Vi skal ikke bare hjelpe fremtidens selskaper, men også eie en liten bit av de mest spennende startupene. Guilty Invest er et selskap hvor alle ansatte i Guilty som ønsker å gi det lille ekstra får muligheten til å eie. Sammen blir vi et investorfellesskap og hjelper startups med å lykkes! Vi deler risiko og går inn som design- og techpartner gjennom “sweat equity”.

guilty aid kit

Vi skjønner at man kan være uheldig å havne i eller være skyldig i å forårsake ulykker. Hos oss er vi godt dekket med forsikringer. Vi har yrkesskade-, yrkessykdom-, fritidsskade- og helseforsikring.