kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

app­utvikling

Trenger du hjelp til å utvikle en digital løsning? Eller har du en kul idé som du vil se komme til live? Vi hjelper deg gjerne med apputvikling. Ja, å bygge systemer som gjør hverdagen din (eller til kundene dine) enklere, er faktisk noe av det beste vi vet.

Vi realiserer din idé

En app kan ha alt fra enkel funksjonalitet med få knapper til store løsninger som krever komplekse systemer i bunn. Om du skal lage din første app eller videreutvikle en app som allerede eksisterer; vi kan være en sparringspartner og hjelpe med design, utvikling og strategi. Sammen finner vi den beste løsningen for deg og dine mål!

Hvorfor lage en app?

En app kan gjøre hverdagen din – og kanskje viktigere; hverdagen til kundene dine – enklere. «Alt» og «alle» har en app nå til dags. La oss ta Vipps som et eksempel. Hva var livet før Vipps? De fleste av oss kan ikke huske det, men før måtte vi faktisk inn i nettbanken og skaffe mottaker sitt kontonummer for å overføre penger. Tungvint. Uansett; en idé om apputvikling kommer ofte av at noen ser et behov med en manglende løsning. Og det er her vi kommer inn!

Apputvikling – fra idé til ferdig utviklet

Vi jobber med alle områder av appens livssyklus, og med erfaring innen merkevarebygging forstår vi hele prosessen, ikke bare det tekniske. Når vi jobber med apputvikling består dette av tre faser; design, utvikling og grundig testing. Designerne våre er spesialister på å avdekke brukerreiser og utarbeide lekre design som er enkelt å bruke – i tillegg til at det ser bra ut.

Riktig teknologi for din app

Når vi utvikler bruker vi ofte Ionic; et rammeverk som gir oss mulighet til å bygge apper som fungerer både på iOS og Android ved hjelp av én kodebase. Dette sparer oss for tid, da vi slipper å utvikle samme app to ganger. Dersom appen krever native funksjonalitet, som for eksempel push-varslinger eller stedtjenester, bruker vi en tjeneste kalt Capacitor fra Ionic.

Lanser med et smell og analyser forbedringspunkter

Både under og etter design- og utviklingsfasen gjennomfører vi grundige tester. Dette gir både oss og deg en trygghet om at appen er i toppform før den lanseres. Også er det viktig å huske på at alle løsninger kan forbedres. Analyser og sporing er derfor viktig i etterkant, slik at vi passer på å holde på brukerne.

Trenger du hjelp med app­utvikling?

Send oss en melding