kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Skreddersydd litteratur for studenter og tannleger

DentHelp bistår tannlegestudenter og tannleger med skreddersydd litteratur for enhver klinisk situasjon og gjør et utfordrende tannlegestudie mer tilgjengelig og overkommelig.

Vi har bistått DentHelp med design og utvikling av nettside og app. DentHelps visuelle profil er klinisk og enkel, noe som gjenspeiler deres innhold og tilnærming. De ønsker å vise at tannlegestudiet er noe for alle som er villige til å jobbe hardt og smart. Appen hjelper studenter og tannleger å jobbe smart, effektivt og er et godt oppslagsverk som hjelper deg et steg nærmere målet.

Denthelp cover photo 1

Brukervennlig oppslagsverk

Appen fungerer som et oppslagsverk, og er laget av tannleger for tannleger. Verktøyet skal hjelpe deg å finne informasjon raskt og er utstyrt med en søkefunksjon, kategorier, lagring av favoritter og nyheter.

Det har vært viktig at all informasjon som finnes i DentHelp er riktig, relevant og brukes på daglig basis av profesjonelle. Alt innhold er produsert av DentHelps CEO og tannleger fra Tyskland, Sverige og Norge.

Medlemskap etter ditt behov

Du velger et medlemskap som passer til din bruk. DentHelp er tilgjengelig for deg 24/7.

Lagre favoritter

Lagre diagnoseverktøy,
behandlingsprotokoller og farmasøytisk guide i dine favoritter.

Støtte fra Innovasjon Norge

DentHelp har mottatt støtte fra Innovasjon Norge hele to ganger for å utvikle et produkt for markedet. Innovasjon Norge bidrar til bærekraftig vekst og eksport for norske bedrifter gjennom kapital og ekspertise.

Lyst, rent og enkelt

Akkurat som man ønsker at tenner skal være. De lyse tonene skal minne om et oppslagsverk i bokform. Den mørke blå fargen fra logo går igjen.

Energisk kontrast

Lilla, lys rød, oransje og grønn farge som er behagelige og dempet, men fortsatt en energisk kontrast til det ellers rene designet.