kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Tappin Online Event

Tappin Online Event er en plattform som tilrettelegger for digitale møter, konferanser og events.

Et digitalt arrangement er så mye mer enn en link til et nøytralt videomøterom med chat. Vil du skape gode digitale arrangement-opplevelser må du tilby noe mer, på en plattform som åpner for at du kan ta eierskap og gi mer innhold til deltakerne.

11 Tappin Online Event

Ditt eget univers

Deltakerene logger seg inn i et eget nettbaserte univers som ikke bare gir tilgang til streamen, men også nyttig informasjon som omhandler tema, diskusjonsforum og en deltakerliste som åpner for nettverksbygging. Dette er enkelt tilgjengelig og plassert i en dynamisk navigasjonsbar.

Tilrettelagt for brukeren

Ved å tenke på både UX og UI gjennom hele prosessen har vi klart å skape en plattform som skaleres og tilpasses den ulike digitale flaten - uten at man går på kompromiss med funksjonalitet og brukeropplevelse.

Interaktive flater

Plattformen er tilpasset slik at deltakerne kan delta interaktivt fra samme app som gir dem program og informasjon. Her kan man sende inn spørsmål til scenen, svar på meningsmålinger, delta i konkurranser eller gruppearbeid.

Arrangørens egen identitet

Vi har laget et design som tilpasses det digitale møterommet etter ønsket behov. Arrangøren kan benytte egen logo og farger på alle flater. Dette er kanskje spesielt viktig på et digital arrangement der alt skjer på denne plattformen.