kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ post@guilty.no
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Innovasjonsuken OPP

Vi har oppgradert nettsiden til Innovasjonsuken OPP og gått inn som samarbeidspartner for å komme oss tettere på og bidra til økt fokus på innovasjonsmiljøet på Vestlandet.

OPP er en årlig feiring av entreprenørskap, i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. Vi har utviklet og designet deres nye nettside som gjør det enkelt for arrangører å opprette arrangementer, enkelt for publikum å melde seg på og se ukens program, se opptak og lese om alt det spennende Innovasjonsuken OPP driver med. En plattform for nettverksbygging, kompetansedeling og framsnakking.

Innovasjonsuken OPP har fått et løft - både visuelt og funksjonelt

Designet gjenspeiler budskapet om å øke synlighet og rette fokus på innovasjon på Vestlandet. Nettopp dette har vært viktig i designprosessen - det skal være oversiktlig og tydelig å se opptak, program og å legge til arrangement.

Dark mode

Fordelene med dark mode er at det forbedrer visuell ergonomi ved å redusere belastningen på øynene. Det er også praktisk når du sitter i et mørkt rom og skal i sjekke når neste arrangement starter.

Perspektiv og varme

Fargene gult og blått som er brukt går igjen i OPP sine illustrasjonsbilder. Blått åpner opp for perspektiv og intuisjon, mens gul signaliserer intellekt og varme. Vi håper at dette er noen av mange effekter Innovasjonsuken OPP har på brukerne.

«Da vi skulle utarbeide nye websider for innovasjonsfestivalen på Vestlandet, var Guilty dyktige på løsningsforslag og se designforbedringer. Teamet var fremoverlent, effektivt og ikke minst - veldig inspirerende å teame opp med!»

Festivalsjef
@ Innovasjonsuken OPP

Christina Härdig

Brukeropplevelsen i fokus

Vi har bygget siden på nytt fra bunnen ved hjelp av Vue og Sanity. Sanity er en norskutviklet CMS som gjør det enkelt å administrere alt innholdet og på siden. Kombinert med Vue, så blir resultatet en svært rask side som kan levere innhold til mange brukere på en gang. Vi har også gjort det mulig å opprette arrangement direkte fra nettsiden, slik at det blir enkelt for administratorer å gå gjennom og godkjenne arrangementene i Sanity.