kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Tjommi gir deg cash på konto

Tjommi tråler internett for å finne bedre priser på produktet du har kjøpt. Hvis butikken har prisgaranti, har du krav på mellomlegget tilbake.

Vi har bistått Tjommi med å bygge merkevaren og utarbeide en ny identitet. I tillegg har vi hatt ansvar for design og utvikling av nettside og app. Tjommi er en spennende startup hvor Guilty er partner for alt som utføres av design og utvikling. Vi har så stor tro på selskapet at vi også er gått inn på eiersiden. Vær en tjommi du også og last ned Tjommi app i dag!

Tjommi icon

En app som er enkel i bruk

Appen skal være enkel for sluttkunden. Designet baserer seg på enkel- og ryddigheten til en kvittering, hvor det som skal være i fokus har fått en farge eller en økt kontrast. Vi har brukt Flutter for utvikling av løsningen. Dette er en relativ ny teknologi fra Google innen apputvikling. Flutter gir oss muligheten til å bygge en «native» app på én plattform. Da unngår man unødvendige merkostnader med utvikling av egen dedikert løsning for iOS og Android. Vi liker smarte løsninger!
tjommi_walktrough
Tjommi Pink #EB6F93
Tjommi Green #4EB4AF

Spreke og lekne farger

Grensesnittet i appen baserer seg hovedsaklig på en kvitterings farge. Sort og hvit. For å fremheve ulik funksjonalitet og notifikasjoner blandet vi sammen ingredientser som ble opphavet til Tjommi Pink og Tjommi Green. Fargene skal være med på å piffe opp en ellers så sort og hvit verden.
cash på konto.

Prisgaranti

Mange aktører opererer med såkalte prisgarantier. Disse er gjerne fastsatt i en viss tid fremover. Eksempelvis “Prisgaranti i 50 dager”. I praksis betyr dette at du i mange tilfeller har rett på penger tilbake på produkter du har kjøpt. Hvis varen går ned i pris innenfor prisgarantien, har du rett på mellomlegget tilbake. Dette fikser Tjommi for deg helt automagisk!
+ 399,00 Spart + 720,00 Spart + 490,00 Spart
«Guilty har vært en svært viktig brikke for at Tjommi er kommet dit vi er i dag. I tillegg til en sterk kompetanse innen design og utvikling har de vært en viktig sparringspartner rundt det strategiske for selskapet. De ansatte i Guilty bryr seg virkelig og leverer 110% hver gang. Jeg kan absolutt anbefale Guilty!»
CEO
@ Tjommi
Henrik Johannesen