Visuell identitet

Målet med en visuell identitet er å forene alle de visuelle kommunikasjonselementene bedriften din trenger – bilder, farger, skrifttyper og selvfølgelig logoen – slik at du blir gjenkjent i alt du gjør. Den skal gjenspeile personligheten til bedriften og gi et helhetlig bilde av hvem man er.

Noen av selskapene vi har hjulpet med ny visuell identitet er blant annet Vimond og Prowellplan.

Ønsker du hjelp med dette? Legg igjen en melding i skjema under eller se vår kontaktinfo her. Vi har hovedkontor i Bergen, men har flere kunder i Oslo og Stavanger. Både fysisk og digitale møter er mulig utenfor Bergen.

Hvorfor er en helhetlig visuell identitet viktig?

En visuell identitet er viktig for at kunder skal gjenkjenne ditt selskap, føle en tilknytning. Dette gjelder også internt i bedriften, der en god visuell identitet styrker kulturen og skaper en tilhørighet og stolthet for de ansatte. En god visuell profil formidler riktig budskap til din målgruppe, der man skaper troverdighet med riktig profilering mot målgruppen. En god visuell identitet skal sørge for at målgruppen velger deg fremfor konkurrentene.

Bedriftsprofil

Bedriftsprofilen skal gi din målgruppe assosiasjoner til hvem du er og hva du står for. Den skal vekke følelsene som gir tillit og trygghet om at du er rett for dem. En oppdatert profil som er i tråd med markedets forventninger er viktig, vi bistår med utarbeidelse av nye profiler eller løft av eksisterende bedriftsprofiler.

Profilmanual

En god visuell identitet må brukes, og brukes konsekvent for å bli gjenkjent. En profilmanual gjør det let for folk å bruke profilen din i hva som helst. Fra enorme bannere til små visittkort eller flyere, presentasjoner, videoer eller bilder.

Markedsføringsmateriell

Markedsføring handler om å inspirere potensielle kunder til å gjøre en handling. Vi liker å inspirere, og lager deilige design godt innhold til markedsføringsmateriell.

Trenger du hjelp med dette?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.
Send oss en melding