Webdesign

I Guilty tror vi på at skreddersydd webdesign utført av mennesker som brenner for faget er det som må til for å skape en verdifull webside. Vårt mål er at designet skal gi noe unikt som bidrar til bedriftens måloppnåelse og gjør det enkelt for de besøkende. Noen av våre prosjekter er Ulriken643, Kalibrert, Sterling White Halibut og SRF.

Ønsker du hjelp med webdesign kan du ta kontakt i skjemaet under eller se vår kontaktinfo her. Vi har hovedkontor i Bergen, men har flere kunder i Oslo og Stavanger. Både fysisk og digitale møter er mulig utenfor Bergen.

Hvilke målgruppe skal nettsiden designes for?

I en digital verden er det enda viktigere å skille seg ut fra konkurrentene. Innsikt om markedet og hvordan potensielle kunder navigerer digitalt, danner grunnlaget for en nettside som gir bedriften et konkurransefortrinn.

Et godt arbeid med innsikt gjør det enklere med prioritering av innhold og struktur som gjør bedriften mer synlig, øker konverteringer, skaper tillit og stolthet.

Vi har både designere og utviklere, dette sørger for at en godt designet nettside også er optimalisert teknisk.

Design som inspirerer

UI handler om design av alt fra knappene som skal klikkes på og skjemaer som skal fylles ut, til innholdet som tekst og bilder. UI inkluderer også animasjoner, generelt layout, overganger og alt som skjer når brukeren interagerer med siden. God UI sørger for at nettsiden ser bra ut!

Nettsider designet for å fungere

Et godt UX design skal bidra til at brukerne får løst sine oppgaver på enklest mulig måte. UX skal sørge for at navigasjonen føles naturlig og at brukeren rutes dit man ønsker at de skal navigere på siden. God UX gir et intuitivt webdesign der brukeren alltid finner frem!

Trenger du hjelp med dette?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.
Send oss en melding