Apputvikling

Vi bistår selskaper deg i hele prosessen fra idè til ferdig utviklet app. Om du skal lage din første app eller videreutvikling av eksisterende, kan vi være en sparringspartner som bistår med design, utvikling og strategi. Vi hjelper kunder med alt fra enkle webapper til omfattende mobilapper. Sammen finner vi den beste strategien for ditt behov.

apputvikling

Produkt og markedsstrategi

Vi er spesialister på alle områder av appens livssyklus. Vår erfaring innen merkevarebygging bidrar til at vi forstår hele prosessen, ikke bare det tekniske. Vi hjelper deg med å utarbeide strategier som bringer deg nærmere dine forretningsmessige mål.

Design

Våre designere avdekker brukerens ønsker og behov gjennom en bruker-sentrert design prosess. Designerne er spesialister på å avdekke brukerreisen og utarbeide et kreativt design som er enkelt for brukeren.

Utvikling av app

Våre utviklere benytter Flutter, som er bygget av Google. Denne plattformen gir oss mulighet til å bygge apper som fungerer på iOS og Android, med en teknologi i bunn. Du slipper å utvikle samme app to ganger, som kan gi store besparelser for deg.

Grundig testing

Vi gjennomfører grundige tester under designfasen og når appen er ferdig utviklet. Dette gir en trygghet for at appen er i toppform før den lanseres. Etter lansering er vi opptatt av riktig sporing av måloppnåelse for å sikre at appen fungerer optimalt.

Noen av våre prosjekter innen apputvikling

Trenger du hjelp med apputvikling?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en prat om hvordan vi kan hjelpe hverandre.

Send oss en melding