kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Guilty styrker styret med Atle Sivertsen

Vi i Guilty er veldig fornøyd med å få Atle Sivertsen fra NCE Finance Innovation med på laget.
Guilty styret 2020

Guilty hjelper lidenskapelige bedrifter og folk med branding, nettsider og apper. Atle har lang fartstid fra teknologibransjen og har bygget opp flere selskaper globalt. Han har med andre ord stor lidenskap for teknologi og passer perfekt til å være med på reisen vår videre!

Atle leder til daglig fintech-klyngen NCE Finance Innovation som på kort tid har vokst fra å være et regionalt vestlandsfenomen, til å ha et nasjonalt fokus med internasjonale ambisjoner. Han har tidligere vunnet BI-prisen i Norge og Storbritannia for en nettbank i energisektoren som senere ble rullet ut til kunder i 45 ulike land.

- Jeg ble kjent med Guilty under prosessen med utarbeidelse av ny identitet for Finance Innovation (som lanseres mars 2020). Guilty er et spennende fremadstormende selskap med stort potensiale. De er en gjeng som er gøy å jobbe med, samtidig som det leveres kvalitet i alle ledd. Det var derfor et enkelt valg å takke ja til å være med på reisen deres videre. Jeg gleder meg til å bruke litt mer tid på styrearbeid i årene som kommer, sier Atle Sivertsen.

Atle har en litt uvanlig profil som kombinerer innovativ teknologiutnyttelse i et forretningsmessig perspektiv med sertifisert styrekompetanse. Denne kombinasjonen vil tilføre Guilty det vi nå trenger for å skape videre vekst og profesjonalisering av selskapet.

Vi gleder oss veldig til å få Atle med på laget!