kontakt

Send oss en melding

Vi svarer deg så snart som mulig
t_ +47 55 69 93 99
e_ email hidden; JavaScript is required
a_ Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Guilty blir sertifisert Craft CMS partner

Vi er første selskap i Norge som blir sertifisert Craft CMS Partner. Craft Verified Partner-status gir deg trygghet om at vi leverer kvalitet i alle ledd fra oppstart til ferdigstilling av nettsiden din.
Craft partner Guilty

For å oppnå denne statusen har det blitt gjennomført intervju av våre kunder, samt revisjon av kode og arbeidsprosesser.

Hvorfor bruker vi Craft CMS?

Craft CMS gir oss friheten til å designe og utvikle unike nettsider som er tilpasset kundens mål og behov. Dette er grunnen til at Craft er vår foretrukne CMS-plattform, nettopp fordi det gir deg som kunde full kontroll over innhold og struktur.

Craft lar deg også oppdatere nettstedet ditt raskere enn de fleste andre kommersielle CMS-plattformer. Dette betyr at du kan bruke mer tid på andre deler av virksomheten.

Skreddersydd design
Craft gir oss mulighet til å skreddersy designet for kundens nettside, helt uten begrensninger. Vi har full fleksibilitet til å bygge en nettside som er tilpasset kundens merkevare og behov.

Enkel administrasjon
Plattformen er svært brukervennlig og oversiktlig når kunden skal gjøre endringer på nettsiden. Hverken vi eller kunden er tjent med mye ad-hoc arbeid på mindre endringer.

Sikker og skalerbar
Nettsider og nettbutikker bygges skreddersydd på plattformen, dette bidrar til at vi har full kontroll på koden og kan enkelt vedlikeholde nettsiden uten å være avhengig av 3-parter. Dette bidrar også til at det er enkelt å skalere løsningen med ny funksjonalitet uten at man må skrive om hele løsningen.

God tilgang til support og plugins
Flere og flere profesjonelle aktører ser til Craft når de skal velge CMS. Craft har nemlig bygget opp et stort og kompetent miljø med enkel tilgang til support og ulike plugins.

Benyttes av kjente merkevarer
Craft CMS benyttes som publiseringsløsning på nettsider hos kjente aktører som blant annet Netflix, Intel og Oakley.

Du kan lese mer om Hvorfor Craft CMS er vår favoritt her

Kunder som benytter Craft CMS

De aller fleste nettsider vi leverer bygges på Craft CMS som publiseringsløsning. Noen av nettsidene vi har bygget på denne plattformen er:

TV 2
Amitec
Sterling White Halibut
Ulriken643

Vi i Guilty vil fortsette å jobbe kontinuerlig med å være best på Craft CMS i Europa! Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!